DESTINATION FINLAND

Oplev nordlys i glaspyramide


Sundhed og velvære pakke i Köngäs/Levi

priser 2023 på vej 

3 nætter Aurora Borealis Lodge inkl. morgenbuffet

1 nat Aurora Pyramid glasvilla inkl. morgenbuffet

Lufthavnstransport t/r fra Kittilä Lufthavn

2 middage i Restaurant Tonttula

1 middag i Restaurant ved floden

1 middag i Nothern Light Teepee

Autentisk træsauna oplevelse ved floden – mulighed for vinterbadning og udendørs jacuzzi

Sparkstøtte og snesko til gratis brug

 

 

POSITIVE OG NEGATIVE IONER

Positive ioner er dem som er skadelige for kroppen i store mængder. De kommer fra Tv og computer udstråling, og hvor mange mærker dem tydeligst er lige inden et tordenvejr, hvor luften er fyldt med positive ioner. For eksempel, hvis en person, der altid er omgivet af bygninger, elektriske systemer, som computere og elektriske tårne ​​og køretøjer, og aldrig udsættes for naturlige miljøer, hvordan tror du at deres overskud er ?

Negative ioner er produceret i naturen, og et eksempel på dette er, når vandet falder fra et vandfald rammer klipperne nederst i vandfaldet og dermed skaber negative ioner. Dem der bor tæt på vandet eller i skoven får dagligt mange negative ioner, da de er i naturen.Dem der bor i byen og ikke kommer ret meget ud, andet end i byen, kommer hurtigt i mangel på negative ioner. Man kan faktisk sige at en persons psykiske tilstand kan blive påvirket af en mangel på negative ioner.

Negative ioner er helt basalt ilt-ioner med et ekstra elektron vedhæftet, produceret gennem vandmolekyler. Det er derfor, der er så mange af dem i skoven, i snevejr, i vådt græs, efter et regnskyl, ved åer, vandløb, hav, vandfald osv. Og faktisk er der enorme mængder af negative ioner i luften efter torden, fordi lyn producerer en masse negative ioner. Det forklarer altsammen også, hvorfor det kan være så energigivende, forfriskende og opløftende at gå en tur i skoven eller ved stranden og at tage en svømmetur - særligt når vi føler os trætte. Negative ioner bliver også kaldet ’naturens antioxidant’, fordi de neutraliserer frie radikaler. Pyramideformen har givet den menneskelige krop positive effekter gennem tiderne.

Sengene i Aurora pyramiderne er også på linje med den magnetiske nordpol. Pyramiderne og Aurora Borealis, eller nordlyset, danner en styrkende oplevelse, der tager den rejsende tættere på en balance med naturen. En uforglemmelig oplevelse af naturens kræfter - få balance og indsamle energi til hverdagens udfordringer.

Flypriser København-Helsinki-Kittilä t/r ca. dkr 2.000-2.500

Yderligere information Destination Finland tlf 31 12 80 37

info@destinationfinland.dk