DESTINATION FINLAND

En rejse til Finland

- giver unikke oplevelser


Kontakt os på info@destinationfinland.dk eller tlf. 31 12 80 37 


Finsk velvære i saunaen

Sauna har været det hellige sted for finnerne. Vores forfædre er født i saunaen, og de er blevet vasket i saunaen til deres sidste tur. I dag er sauna et sted for helbredelse både fysisk og mentalt såvel som rensning. Vores nationale episke poesi, The Kalevala, har dette ordsprog: "Vand er den ældste medicin" og "Sauna er et fattigmands apotek".

Kom til Finland og få en ægte saunaoplevelse....


Oplev nordlys i glaspyramide

Få en naturoplevelse af de helt særlige. Du vil ikke blot være i naturen når du er ude - du vil også bo i den, uden at være udenfor. Pyramiderne og Aurora Borealis, eller nordlyset, danner en styrkende oplevelse, der tager den rejsende tættere på en balance med naturen. En uforglemmelig oplevelse af naturens kræfter - få balance og indsamle energi til hverdagens udfordringer.

Prøv at overnatte i en glasiglo med udsigt til det magiske nordlys...


Magisk nat i glasiglo!

Forestil dig total ro. Ingen larm. Ingen trafik. Over dig svæver millioner af stjerner og lyser nattehimlen op. Du har en helt spektakulær udsigt over sneklædte skove og søer. Glasigloen er isoleret med termoruder så du kan tage det hele ind, uden at bekymre dig om kulde. Du kan både nyde naturen udenfor med en frisk gåtur, men du kan også ligge i sengen og nyde den derfra. På klare aftner vil du kunne ligge og nyde udsigten til nordlys.

Læs mere om en magisk nat i en glasiglo i Finland...


Krydstogt med isbryder

Finland er det eneste land, hvor alle de havne fryser om vinteren. I en normal vinter, kan temperaturen falde til  -30°C eller koldere. Isbryderen Sampo blev bygget i 1960 i Helsinki og har holdt sejlrenderne åbne i den Botniske Bugt i godt 30 år. I dag tjener hun som noget så specielt som krydstogtsskib. Det her er en oplevelse du ikke finder andre steder:

Krydstogt på en isbryder - læs mere her...


Byferie i Helsinki

En byferie i Helsinki er ud over det sædvanlige! Der er tale om en smuk gammel og charmerende by med nogle særlige features: Du kan fx nyde en tur i Löyly som er den største offentlige sauna i verden. Vi anbefaler også et besøg i Rock Church -tempelkirken der er sprængt ind i klippen. Akustikken er akustikken helt fantastisk. Byen grønne oase Espa byder på ro og hygge og levende musik fra gademusikanterne.

Læs mere om byferie i Helsinki her...


Operafestival i Savonlinna

Savonlinna Opera Festival afholdes årligt i byen Savonlinna i Finland. Den finder sted på det middelalderslottet Olavinlinna (Skt. Olafs Slot), der blev bygget i 1475. Slottet ligger midt i et spektakulært sølandskab som danner en smuk ramme om operafestivalens mange store oplevelser.

Læs mere om operafestivalen i Savonlinna her...