DESTINATION FINLAND

Overnat på sneslottet


Kontakt os på info@destinationfinland.dk eller tlf. 31 12 80 37 


Hver vinter byder Snow Castle på vidunderlige oplevelser for både børn og voksne. Snow Castle omfatter snerestaurant, snekapel og snehotel ,alle beliggende på området. 

Snerestaurant

isbaren kan du nyde både varme og kolde drikke og få lidt af spise. Frokostserveres fra kl. 13.00 og middag fra kl. 19.00. Der er alt i alt plads til 200 personer. Temperaturen i restauranten er altid omkring-5 grader Celsius, og der anbefales at klæde sig varmt, f. ex. i overalls og vinterstøvler, varme sokker og handsker.

Snehotel

Der er 12 værelse, til dobbelt eller enkelt brug  og 4 superior dobbeltværelser, 2 grupperum med fem senge samt 3 suiter, den maksimale kapacitet for snehotellet er 48 personer. Det hele hotel og værelser er lavet af sne. Frisk, omkring -5 grader Celsius vil garantere dig søde drømme inde i en veludstyret sovepose på en god seng. Du vil have en uforglemmelig soveoplevelse! Opholdet inkluderer morgenmad, som serveres i den varme sneslot lounge og efter morgenmaden er der mulighed for et brusebad og sauna i et nærliggende offentlige spa.

Snekapel

I årenes løb er snekapellet blevet en favorit for besøgende. Det er et godt sted for en stille stund i travle hverdag. Kapellet er økumenisk og er tilgængelig for alle religioner. Du kan arrangere bryllup, barnedåb eller andre kirke-relaterede begivenheder der. Gennem årene har hundredvis af par fra hele verden haft bryllup i snekapellet.

Læs mere om Snow Castle her