DESTINATION FINLAND

Kontakt os på info@destinationfinland.dk eller tlf. 31 12 80 37 


Overnat på sneslottet


Hver vinter, 2018/19 for 24 gang i træk byder Snow Castle på vidunderlige oplevelser for både børn og voksne. Snow Castle omfatter snerestaurant, snekapel og snehotel ,alle beliggende på området. Snow Castle er åben dagligt 10-18 og tema i år er Finland 100 år.

Snerestaurant

Åben fra den 2712.2018. I isbaren kan du nyde både varme og kolde drikke og få lidt af spise. Frokostserveres fra kl. 13.00 og middag fra kl. 19.00. Der er alt i alt plads til 200 personer. Temperaturen i restauranten er altid omkring-5 grader Celsius, og der anbefales at klæde sig varmt, f. ex. i overalls og vinterstøvler, varme sokker og handsker.

Snehotel

Åben fra den 27.12.2018. Der er 12 værelse, til dobbelt eller enkelt brug  og 4 superior dobbeltværelser, 2 grupperum med fem senge samt 3 suiter, den maksimale kapacitet for snehotellet er 48 personer. Det hele hotel og værelser er lavet af sne. Frisk, omkring -5 grader Celsius vil garantere dig søde drømme inde i en veludstyret sovepose på en god seng. Du vil have en uforglemmelig soveoplevelse! Opholdet inkluderer morgenmad, som serveres i den varme sneslot lounge og efter morgenmaden er der mulighed for et brusebad og sauna i et nærliggende offentlige spa.

Snekapel

Åben fra den 27.12.2018 I årenes løb er snekapellet blevet en favorit for besøgende. Det er et godt sted for en stille stund i travle hverdag. Kapellet er økumenisk og er tilgængelig for alle religioner. Du kan arrangere bryllup, barnedåb eller andre kirke-relaterede begivenheder der. Gennem årene har hundredvis af par fra hele verden haft bryllup i snekapellet.

Læs mere om Snow Castle her