DESTINATION FINLAND

Vildmarksferier med nordlys og midnatsol

I Vuokatti kan vi garantere uforglemmelige naturoplevelser i finske ørken. Vuokatti er fuld af aktiviteter og oplevelser for alle, og har masser at tilbyde. Kainuu region siges at værereneste i Finland og er stadig uberørt. Om sommeren går solen ikke ned - der er bare en periode med tusmørke i et par timer. Det er derfor, Finland kaldes landet medMidnatssolen. Fascinerende lyse nætter giver dig en følelse af magisk endeløse sommerdage. Her kan du slappe af fra den daglige travlhed og opleve den smukke vild natur kombineret med komfortabel indkvartering på et hotel eller ferielejlighed. Plads til at ånde, tid til at drømme, frisk skov luft gendanner dit velbefindende, hvor søerne er mange og folk er få. Vi har uberørt ruter for vandre- og cykelture, søer, hvor du kansvømme og fiske. Og glem ikke de vilde dyr, ved at tilbringe aftenen for at se skovenskonger - bjørne, ulve og jærv. Og efter en dag i naturen, er der intet som daglig sauna ved søen.


Kontakt os på info@destinationfinland.dk eller tlf. 31 12 80 37 


Vælg jeres eventyr!


Bjørneweekend

Kom med ud og se bjørne, ulve, jærv og elge, Europas største hjortedyr. Nyd den særlige stemning det giver når elgene kalder i skumringen. Tag med på guidede ture til bjørneskjul tæt på den rusiske grænse. 

Læs mere om bjørnesafari og riverrafting i Lapland her...


Vinter wilderness med slædehunde

Finsk kan man måske ikke forstå, men den unikke og smukke natur taler et sprog alle forstår - og giver oplevelser og minder for livet. Hundeslædeture er ganske særlige oplevelser, som skaber glæde hos både store og små.

Læs mere om vintertur til Lapland...


Aktiv vinterferie i Finland

Finland byder på mange skønne muligheder for at være aktiv i sin ferie. Smuk og storslået natur, skiferier, hundeslædeture og vandreture og meget mere. Efter en lang og dejlig dag ude kan man passende nyde roen i en lun glasiglo eller måske overnatte på Snow Castle - et hotel der er lavet af is!

Gå til aktiv vinderferie i Finland...