DESTINATION FINLAND

Kontakt os på info@destinationfinland.dk eller tlf. 31 12 80 37 


Naantali Spa Hotel


Naantali er også et gammalt kursted med historiske rødder tilbage til 1773 og er i dag et eftertragtet feriested og hjemsted for den luksuriøse Naantali Spa Hotel ( www.naantalispa.fi ). Hotellet er det eneste Nordic Bath International Royal Spas i Europa - kæden.

Naantali Spa er et ideelt familie hotel, hele året rundt.

Børn er altid velkommen, og hotellet tilbyder en vifte af lege-og sportsaktiviteter både sommer og vinter.
 

Velvære på finsk:
Finnerne ved, hvad kvalitet skal indeholde, og ikke mindst at sundhed og velvære synes tæt forbundet med den rigtige livskvalitet.

Der er 4 saunaer, 2 tyrkiske dampbade, 2 store pool områder, begge indrettet, så man føler sig hensat til Romerriget. Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool med varmt vand (+30 grader) midt i et snedækket landskab under stjernerne, og du ved, du er nået til et paradis af spaoplevelser.

Spa-behandlinger tilpasses den enkelte, og udbuddet er mangfoldigt og alsidigt, blandt andet tilbydes opfriskende vandbehandlinger, urtebade, ler behandlinger med traditionelt naturler fra området.
Belleza Skønhedssalon forkæler dig fra top til tå.

Vælg mellem mm. Franske Phytomer og Matis ansigtsbehandlinger, manicure eller pedicure – og der er selvfølgelig en frisørsalon og barber.

Aktuelt tilbud:
Spapakke 4 dage/3nætter fra DKK 3.490/per person i delt dobbeltværelse
 

I samarbejde med Dalhoff travel
Godkendt af IATA (International Air Transport Association), samt medlem af Danmarks Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden. Tlf. +45 59 44 40 26 – info@dalhoff-travel.com