DESTINATION FINLAND

Kontakt os på info@destinationfinland.dk eller tlf. 31 12 80 37 


Spændende oplevelser ved den russiske grænse

Seks dage med unikke oplevelser i naturen for hele familien

Lapland begynder i Kuusamo. Området er bedst kendt for sin barsk vildmarkuberørt natur, nationalparker. Vores sommereventyr tager dig til Ruka området.

Overnatning: pensionat Papin Talo er et unikt sted, beliggende i smukke Iisakki Village, på bredden af søen Rukajärvi. Der er 11 dobbeltværelser af høj kvalitet, spisestue og opholdsstue. Samtlige værelser har eget badeværelse.Der er sauna for fri afbenyttelse af gæsterne. Du kan se søen Rukajärvi fra dit vindue, fuglene kvidrer når du tager en morgendukkert og du kan slappe af i den friske luft og i de smukke omgivelser i den gamle landsby.

Pris per person - minimum deltagere 2 personer 

Dobbeltværelse fra DKK 5.850

Børn 5 – 14 år i forældrenes værelse DKK 3.510 ( minimum alder for aktivitere 5 år )

Enkeltværelse fra DKK 6.790

Sommereventyret inkluderer følgende ydelser:

 • 5 nætter i dobbeltværelse inkl. halvpension ( morgenmad,middag) i pensionat Papin Talo
 • Lufthavnstransfer fra Kuusamo , Oulu eller Rovaniemi v.v.
 • River rafting på familie rute ( 3 timer )
 • Bjørnesafari for at se vilde bjørne i naturen ( 5 - 6 timer inkl. transfer)
 • Vandretur i Oulanka parken på egen hånd - inkl. transfer og madpakke
 • Landskabsafari med RZR biler ( 2 timer )
 • Sauna oplevelse ved søen ( træopvarmet sauna/udendørs Jacuzzi )
 • Gratis brug af mountain bikes, kanoer og sup –board


Beskrivelse af aktiviteter:

Bjørnesafari  starter med en times transport fra Ruka. Vi kør mod øst nær til den russiske grænse. Sammen med vores guide går vi til en sikker hytte for at tilbringe aftenen ved at se bjørne. Udover bjørne kan du også se andre vilde dyr. I løbet af aftenen bliver der serveret picnic snacks og før midnat er der  transfer tilbage til Ruka. Sæson for programmet er fra midten af juni indtil udgangen af august. Mulighed for at se bjørne er 99%.

RZR-biler vil tage dig til et eventyr! Vores guide vil føre dig til bakkerne i Ruka. Her kan du beundre den storslåede udsigt fra toppen.

River rafting eventyr for hele familien (minimumsalder 5 år) fra Käylä til Juuma. Sammen med en professionel skipper padler vi gennem syv vidunderlige strømfald af Kitkajoki floden. Halvvejs stopper vi for en kaffepause ( kaffe/te/juice + kage ) ved flodbredden.

Vandretur i Oulanka Nationalpark Oplev den smukke Oulanka Nationalpark på egen hånd. Den berømte vandresti 'lille bjørnespor' er 12 kilometer lang og går i forskellige smukke landskaber og varieret terræn. På vej du kan stoppe for frokost. (medbragte madpakke) Transport fra/til Iisakki Village .

Den finske drømen træopvarmet sauna ved søen med en massiv 750kg stenovn. At varme ovnen tager fire timer, men du bliver belønnet med usædvanlig langsom og blid damp. Du kan beundre midnatssolen i det udendørs boblebad eller svømme i søen! Der er en separat stue med pejs, med brusere og påklædningsområde. Iisakki's lakeside sauna er blevet belønnet med autentiske finske Sauna erfaringer-certifikat.

IKKE inkluderet:

 • Transport fra Danmark til Kuusamo
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer

 

Kontakt Destination Finland for andre aktiviteter eller forlængelse af pakken

Velkommen til unikke ferieoplevelser i Finland 2020 !

info@destinationfinland.dk eller tlf. 31128037 Pirkko Kuusela